За здрави и среќни домашни миленици

Нашиот приоритет е здравјето и среќата на вашите домашни миленици. Врвна ветеринарна нега и се што е потребно за домашните миленичиња - на едно место.

За нас

Кои сме ние

Добредојдовте во нашата ветеринарна амбуланта и продавница за домашни миленици! Нудиме високо квалитетни ветеринарни услуги, од рутински прегледи до комплексни третмани и операции. Исто така, ви обезбедуваме широк избор на храна, третмани и опрема за вашите миленици, сето тоа на едно место.

  • Висококвалитетна ветеринарна нега

    Како наш клиент, вие ќе добиете пристап до висококвалитетни ветеринарни услуги и професионална нега за вашето милениче. Нашите ветеринари се посветени и искусни во обезбедувањето на најдобрата медицинска нега и третмани.

  • Услуги и производи за вашите миленичиња

    Ние ги нудиме сите услуги и производи што ги потребуваат вашите миленичиња. Од рутински прегледи и хируршки интервенции до продажба на врвна храна, третмани и опрема. Сигурни сме дека ќе задоволиме сите потреби на вашето милениче на едно место.

  • Професионален и пријатен тим

    Посветени сме на вашето задоволство и најдоброто здравје на вашето милениче. Тука сме да ви обезбедиме совети и поддршка.

Наша цел е да ги задоволиме потребите на вашите миленици и да им обезбедиме долг и среќен живот. Посетете нè и оставете ги вашите миленици во сигурни раце!

Услуги

Нашите услуги

Ветеринарна амбуланта

Лидер на нашиот тим е др. Рами Селмани. Нашите ветеринари се посветени на пружање на најдобрата можна медицинска нега за вашите миленици. Тие имаат богато искуство во дијагностицирање и третирање на различни заболувања и повреди. Нудиме редовни прегледи, вакцинации, лекување на болести и повреди, како и извршување на различни постапки и операции.

Опрема и храна за домашни миленици

Можете да најдете се што ви треба за вашите домашни миленици. Имаме голем избор на храна за миленици, вкусни третмани, играчки, опрема за шетање и многу други производи кои ќе им помогнат на вашите миленици да се чувствуваат среќно и здраво.

Домашни миленици

Нудиме разновидни домашни миленици, вклучувајќи кучиња, мачки, птици, желки, мали животни и други. Секој миленик е подготвен со љубов и грижа, социјализиран. Одберете го својот нов најдобар пријател кај нас и нека започне вашата неверојатна приказна заедно!

Контактирајте со нас

Контактирајте со нас и дозволете ни да ви помогнеме со сите вашите потреби и прашања поврзани со здравјето и добробитта на вашите домашни миленици.

Јавете се
Контакт

Имате дополнителни прашања?

Локација:

Бул.Видое Смилевски Бато, Тетово, Северна Македонија

Email:

dogcat2005@outlook.com

Телефон:

+389 71 389 757

+389 70 389 757

Loading
Your message has been sent. Thank you!